WVM nieuws

Zondagmiddag 5 januari kwamen ruim 60 leden naar de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Voorzitter Wim Schoon stond in zijn toespraak o.a. stil bij de viering van ons 50-jarig jubileum in het weekend van 9 en 10 mei aanstaande. Op zaterdag zal er, naast allerlei andere festiviteiten, een skûtsje wedstrijd plaatsvinden. Op zondag wordt de Open Dag georganiseerd voor leden en belangstellenden. Meer informatie zal in de komende weken door de jubileumcommissie bekend worden gemaakt.

De verzorging van de receptie, door de leden van de clubhuiscommissie, was uitstekend en aan de positieve reacties te merken heeft iedereen zich goed vermaakt. De WVM kan terugkijken op een gezellige bijeenkomst.

 

De receptie die de WVM had georganiseerd ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de vereniging op 14 december 2019 in cafe restaurant "De Prins" in Makkum was een groot succes.

 

WVM 50 jaar !!!!!!!!

22 maart 2019  Het heeft even geduurd en nog wel wat voeten in de aarde gehad, maar daar is ie dan: De nieuwe WVM site......

Het zal wel even wennen zijn vergeleken met de oude site. Maar het werd echt wel tijd om die te vervangen.