WVM nieuws

Beste leden,

De redacteur van ons jubileumboek, Lodewijk Bergsma, is nog op zoek naar een paar leuke, komische, spannende of bizarre anekdotes uit het watersportleven van onze leden.

Ze moeten kort en puntig zijn en vooral op een plezierige manier ons voorstellingsvermogen prikkelen.

Bijdragen graag richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

De Jubileumcommissie

Dit jaar wat eerder dan anders was de tweedaagse toertocht naar Enkhuizen. Op vrijdagavond eerst lekker samen vis eten op de haven. Een oude ‘WVM’ traditie. Dit keer stond sliptong en kibbeling op het menu. Om zo veel mogelijk leden de gelegenheid te geven mee te eten, begonnen we wat later. Naast de toertochtdeelnemers waren ook de andere leden uitgenodigd. Een prachtige opkomst met ook een aantal niet-ligplaatshouders. Heel leuk om ook die te leren kennen. De bar was natuurlijk open en het eetfestijn

Er is een update van de wachtlijst te vinden in het menu “voor leden” (vervolgens klikken op “downloads voor leden”).

Om de wachtlijst te kunnen bekijken dien je als lid in te loggen, niet leden kunnen voor het inzien van de wachtlijst contact opnemen met de secretaris.

Het bestuur

WVM 50 jaar !!!!!!!!

22 maart 2019  Het heeft even geduurd en nog wel wat voeten in de aarde gehad, maar daar is ie dan: De nieuwe WVM site......

Het zal wel even wennen zijn vergeleken met de oude site. Maar het werd echt wel tijd om die te vervangen.

We kunnen terugkijken op een goede opkomst van naar schatting zo'n 70 personen afgelopen zaterdagavond in het WVM clubhuis.

Na het welkomstwoord en een aantal mededelingen door voorzitter Wim Schoon was het woord aan Huub van de Kamp samen met Sjoerd van der Bles om uiteen te zetten hoe de herinrichting van het voorterrein eruit gaat zien.