50 jaar WVM - hulp van leden

Wijk bij Duurstede 19 maart 2019

Aan alle leden van de WVM. (eventueel ook oud-leden)

Beste leden van de WVM,

Zoals jullie weten beginnen we eind dit jaar met de festiviteiten rond het vijftig jarig bestaan van de Watersportvereniging. Een programma volgt nog, maar één onderdeel vraagt een langere voorbereiding: een jubileumboek.

 

Daarin worden de levens en zeilverhalen van een aantal van onze leden en oud-leden opgetekend. Dat gebeurt middels interviews, maar we kunnen onmogelijk iedereen interviewen, want het gaat niet lukken in de beperkte ruimte van een jubileumuitgave de vele, boeiende verhalen van iedereen op te nemen. Toch denken we dat het de moeite waard is om, wie dat wil, de gelegenheid te bieden verhalen of anekdotes uit je leven op of nabij het water vast te leggen. Dit kan iets zijn uit je jeugd of later.. het gaat erom dat het een gebeurtenis is die jou heeft geraakt of geboeid en die je graag wilt delen. Mogelijk komt jouw anekdote of stukje in het boekje, maar in ieder geval krijgt het –later- een plek op de website van de vereniging… Jouw moeite is dus niet voor niets.

Dus hierbij een oproep aan jullie om een verhaal/avontuur/impressie of belevenis op te schrijven en naar mij –als samensteller van het boekje- op te sturen. Foto’s of illustraties zijn ook van harte welkom. Half mei gaan we een eerste versie van het boekje maken. Dat betekent dat we rond die tijd een keuze willen maken wat in het boek komt. Wat later opgestuurd wordt krijgt een plek op de website.

Wil je je verhaal op sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je vragen hebben: je kunt me ook bellen; 06-17836824.

Succes met het schrijven.

Lodewijk Bergsma