Home

Ondanks de versoepelingen per 5 Juni, is het nog niet toegestaan om wedstrijden te organiseren voor deelnemers boven de 18. We hebben dan ook moeten besluiten om het MKE af te lassen. Heel spijtig. Hopelijk kunnen we volgend jaar de draad weer oppakken.  

De wedstrijdcommissie

Belangstellenden kunnen via het hoofdmenu Algemeen informatie vinden over het lidmaatschap en het aanvragen van een ligplaats, ook kan men hierover contact opnemen met de secretaris. 

Leden kunnen de havenindeling en de actuele wachtlijst bekijken via het hoofdmenu Voor leden en dan klikken op Downloads voor leden.

Bestuur WVM

Leden kunnen de havenindeling en de actuele wachtlijst bekijken via het hoofdmenu Voor leden en dan klikken op Downloads voor leden.

Belangstellenden kunnen via het hoofdmenu Algemeen informatie vinden over het lidmaatschap van de WVM en het aanvragen van een ligplaats in de jachthaven, ook kan men hierover contact opnemen met de secretaris. 

Bestuur WVM

(klik op de kop van dit artikel om verder te lezen)

Hieronder de inhoud van de email nieuwsbrief van het Watersportverbond van 23 december 2020

Vooral voor de wedstrijdzeilers van belang.

Voorheen was de bemanningslicentie gratis of enkele Euro's dit verandert nu......

E.e.a. is niet van toepassing op onderlinge clubwedstrijden.

Watersportverbond nieuws updated kopie

IMG 20190824 135541Op 24/25 augustus organiseerde de WVM in samenwerking met Jeugdwedstrijdzeilen Noord (JWZ) een combi evenement op het IJsselmeer in Makkum. Aan de wedstrijden deden zo'n 60 jeugdige zeilers mee in de klassen Optimist, Splash, Laser radiaal, Laser 4.7 en Flits. Meer informatie over het evenement via de onderstaande links:

- Algemene wedstrijdbepalingen

- Lokale wedstrijdbepalingen

- Flyer

- Deelnemers

- Foto's van het evenement van diverse auteurs (worden nog steeds aangeveuld)